boemerangheader

 

Help ons helpen

Ook u kan veel betekenen voor de patiënten door een financiële bijdrage of als Vrijwilliger

Financiële steun

Patiënten verblijven doorgaans een tijd in het Revalidatie & MS Centrum. Gelet op de verblijfsduur én wetende dat een patiënt méér is dan zijn ziekte, worden in het ziekenhuis alle aspecten van de zorgvraag - dus ook de welzijnsaspecten - in samenhang met elkaar behandeld. Echter dergelijke welzijnsinitiatieven kunnen niet gefinancierd worden via de reguliere budgetten. Om deze projecten te kunnen uitvoeren, maar ook om de projecten die al zijn gerealiseerd te onderhouden is het centrum aangewezen op de financiële steun van derden.  Zie onze realisaties

Giften zijn steeds welkom en kunnen gestort worden op rekeningnummer 

BE36 4527 5216 4181 KREDBEBB van de VZW Boemerang.

Fiscale attesten worden afgeleverd voor bedragen van meer dan 40 euro.

Voor een snelle afhandeling vermeld stuur een mail met uw gegevens zoals die op uw identiteitskaart voorkomen (naam, voornaam, adres en rijkregisternr)


Voor de giften vanaf 1 januari 2024  is het nationaal nummer (rijksregisternummer) van de schenker verplicht.
Die persoonsgegevens zijn vertrouwelijk. Ze worden alleen gebruikt voor belastingdoeleinden.
Het Rijksregister heeft toestemming gegeven om die gegevens te verzamelen met als enig doel het opstellen van de fiscale attesten


Informatie:  via CONTACT   Adres: Boemerangstraat 2, 3900 Overpelt

 

Vrijwilligers gevraagd !

TR Geert Groepsfoto vrijwilligers

 

Voor diverse activiteiten zijn wij op zoek naar: keukenpieten, garçons en andere handige "Harrie’s en Henriettes" (m/v).

De vzw is verbonden met het Revalidatie & MS centrum en organiseert jaarlijks activiteiten om projecten te ondersteunen, die het verblijf van  revaliderende en MS-patiënten aangenamer maken.

  

Uw bijdrage is een enorme steun